Directory
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
tidal to aktualny czy jak
Ps kto to tłumaczył "Zakochaned" xDtidal to aktualny czy jak 🌎🌎🌎 Ps kto to tłumaczył "Zakochaned" xD -
Znowu trup wrócił na parking...
Ps. Jak się wyzbyć tego z tyłu?Znowu trup wrócił na parking... Ps. Jak się wyzbyć tego z tyłu? -
Sobotnie praceSobotnie prace
-
-
Generalnie można by to już powoli ogarnąć ale nie wiem jak rozwiązać pieniążki Dokąd gdzie jak coGeneralnie można by to już powoli ogarnąć ale nie wiem jak rozwiązać pieniążki Dokąd gdzie jak coPadł temat więc puszczam go tak żeby każdy mógł zauważyć.
Od przyszłego miesiąca mogę ulepszyć swoje konto Tidal na rodzinne z najwyższym planem i jakością więc jak zbierze się kilka chętnych osób to mogę pododawać (8zł miesięcznie na osobę) -
C5 ponownie została wypłaszczona, czyli regeneracja zawieszenia hydropenumatycznego part 12C5 ponownie została wypłaszczona, czyli regeneracja zawieszenia hydropenumatycznego part 12
-
-
nie lubię udawanych gangsterów...
dostał w mordę złożył się jak Zflip i jeszcze popłakał XDD
mogę wytłumaczyć co się stałonie lubię udawanych gangsterów... dostał w mordę złożył się jak Zflip i jeszcze popłakał XDD mogę wytłumaczyć co się stało -
Byłem dzisiaj u kolegi zregenerować mu przednie lampy,
poniżej przed i poByłem dzisiaj u kolegi zregenerować mu przednie lampy, poniżej przed i po