• Jesteś zainteresowan* eventem Halloween?! To jest wydarzenie specjalnie dla ciebie! Dziś o godzinie 19:00 zapraszamy ciebie na serwer, gdzie spędzimy fajnie czas, bawiąc się w wspólny gronie!

Jakie są warunki uczestniczenia w imprezie? Już tłumaczę!:

- Skin związany jakkolwiek z Halloween,
    - Minecraft na wersji 1.16.5,
    - Chęci to zabawy,
    - Możliwość komunikowania się poprzez platformę Discord.

Nie zwlekaj i dołącz do wspólnej zabawy! Jeżeli chcesz brać udział, napisz mi na prywatnej wiadomości swój nick z minecraft. Przyjmujemy graczy premium jak i nonpremium.

Pozdrawiamy,
    Zespół Organizacyjny.
    Jesteś zainteresowan* eventem Halloween?! To jest wydarzenie specjalnie dla ciebie! Dziś o godzinie 19:00 zapraszamy ciebie na serwer, gdzie spędzimy fajnie czas, bawiąc się w wspólny gronie! Jakie są warunki uczestniczenia w imprezie? Już tłumaczę!: - Skin związany jakkolwiek z Halloween, - Minecraft na wersji 1.16.5, - Chęci to zabawy, - Możliwość komunikowania się poprzez platformę Discord. Nie zwlekaj i dołącz do wspólnej zabawy! Jeżeli chcesz brać udział, napisz mi na prywatnej wiadomości swój nick z minecraft. Przyjmujemy graczy premium jak i nonpremium. Pozdrawiamy, Zespół Organizacyjny.
    0 Comments 3 Shares 11 Views
  • Haha
    20
    0 Comments 0 Shares 22 Views
  • xDDDD co jest
    xDDDD co jest
    Haha
    Love
    5
    7 Comments 0 Shares 15 Views
  • 💙💙
    2 Comments 0 Shares 15 Views
  • [Ankieta zakonczona]
    Dzień dobry wieczór. Dzisiejsza transmisja wieczorna będzie raczej nocną, czyli spotkamy się raczej dużo później. Dlatego wybierzcie grę którą chcielibyście zobaczyć.
    Zapis będzie niepubliczny więc będzie można oglądać jutro i pojutrze i za 3 dni nawet.
    Ankieta do godziny 20:00
    [Ankieta zakonczona] Dzień dobry wieczór. Dzisiejsza transmisja wieczorna będzie raczej nocną, czyli spotkamy się raczej dużo później. Dlatego wybierzcie grę którą chcielibyście zobaczyć. Zapis będzie niepubliczny więc będzie można oglądać jutro i pojutrze i za 3 dni nawet. Ankieta do godziny 20:00
    40
    6
    2
    2
    17
    4
    6
    4
    Like
    Love
    11
    10 Comments 2 Shares 18 Views
  • Like
    Love
    7
    0 Comments 0 Shares 13 Views
  • Love
    3
    2 Comments 0 Shares 19 Views
  • Dziękuje osobą które były! kixxu oraz Dejw Mam nadzieje że jeszcze się zobaczymy na jakimś evencie :D
    Dziękuje osobą które były! [kixxu] oraz [Dejw] Mam nadzieje że jeszcze się zobaczymy na jakimś evencie :D
    Love
    3
    9 Comments 0 Shares 15 Views
  • Haha
    11
    2 Comments 0 Shares 10 Views
  • coś tego lajwidła niema
    coś tego lajwidła niema
    [Ankieta zakonczona]
    Dzień dobry wieczór. Dzisiejsza transmisja wieczorna będzie raczej nocną, czyli spotkamy się raczej dużo później. Dlatego wybierzcie grę którą chcielibyście zobaczyć.
    Zapis będzie niepubliczny więc będzie można oglądać jutro i pojutrze i za 3 dni nawet.
    Ankieta do godziny 20:00
    40
    6
    2
    2
    17
    4
    6
    4
    Sad
    Like
    6