0 Komentarzy
0 Udostępnienia
61 Wyświetleń
Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 35 Wyświetleń
-
Witam mam pytanię: Jak i gdzie najtaniej kupić licencje windowsa10 co i jak robić, dvd czy usb?
Z góry dziękuję za rady i odpowiedziWitam mam pytanię: Jak i gdzie najtaniej kupić licencje windowsa10 co i jak robić, dvd czy usb? Z góry dziękuję za rady i odpowiedzi😉9 Komentarzy 0 Udostępnienia 19 Wyświetleń -
Takze ten noTakze ten no
-
najlepszy kadr z najnowszego filmu na kanale. Pozdrawiam serdecznie.najlepszy kadr z najnowszego filmu na kanale. Pozdrawiam serdecznie.
-
Jak tam?Jak tam?618560 Komentarzy 0 Udostępnienia 21 Wyświetleń
-
Ktoś na narty coś?Ktoś na narty coś?
-
-
ludzie pomocy chciałem ustawić tablet samsung do ustawień fabrycznych bo zapomniałem pinu do odblokowani urządzenia więc postanowiłem że przytrzymam przyciski, Home + Volum up + Power i nie widziałem że się włącza więc spróbowałem jeszcze raz i się uruchomił i nie widziałem w tamtej chwili ekranu i coś kliknąłem błagam o pomoc model tabletu ,,Samsung Galaxy Tab a lite a3"
ludzie pomocy chciałem ustawić tablet samsung do ustawień fabrycznych bo zapomniałem pinu do odblokowani urządzenia więc postanowiłem że przytrzymam przyciski, Home + Volum up + Power i nie widziałem że się włącza więc spróbowałem jeszcze raz i się uruchomił i nie widziałem w tamtej chwili ekranu i coś kliknąłem błagam o pomoc model tabletu ,,Samsung Galaxy Tab a lite a3"11 Komentarzy 0 Udostępnienia 23 Wyświetleń