Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Musisz zalogować się by móc komentować!
-
1 Komentarzy 0 Udostępnienia 162 Wyświetleń2
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 154 Wyświetleń
-
2 Komentarzy 0 Udostępnienia 163 Wyświetleń
2
-
Ktoś wie o co chodzi? zmieniam wersje i dalej nie działaKtoś wie o co chodzi? zmieniam wersje i dalej nie działa3 Komentarzy 0 Udostępnienia 128 Wyświetleń
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 69 Wyświetleń5
-
Dzień dobry,
Wprowadzam malą poprawkę do informacji o lajwidłach:
Gdzieś tak od wtorku na kanale będą codziennie transmisje ja żywo już. Będę starał się robić je codziennie ale pamiętajcie, że jeśli mi coś wyjdzie w praniu głównie tutaj zawsze informuję, że nie będzie lub o ile przekładam start.
Na razie będą Wieczorne kilka razy potem nocne też będą.
Dzisiaj sobie gardło załatwiłem na szczescie lekko więc jutro je wyreperuje.Dzień dobry, Wprowadzam malą poprawkę do informacji o lajwidłach: Gdzieś tak od wtorku na kanale będą codziennie transmisje ja żywo już. Będę starał się robić je codziennie ale pamiętajcie, że jeśli mi coś wyjdzie w praniu głównie tutaj zawsze informuję, że nie będzie lub o ile przekładam start. Na razie będą Wieczorne kilka razy potem nocne też będą. Dzisiaj sobie gardło załatwiłem na szczescie lekko więc jutro je wyreperuje.2 Komentarzy 0 Udostępnienia 78 Wyświetleń
14
-
-
Nie wiedziałem że masz firmę meblową LuksorNie wiedziałem że masz firmę meblową Luksor😂😂😂11 Komentarzy 0 Udostępnienia 70 Wyświetleń8
-
Cos mnie dzisiaj skosiło i czuje sie bardzo słaboCos mnie dzisiaj skosiło i czuje sie bardzo słabo12 Komentarzy 0 Udostępnienia 71 Wyświetleń16