Najnowsze aktualizacje
-
Ile masz lat?Ile masz lat?0222295Please log in to like, share and comment!
-
Stoje sobie a tutaj s600Stoje sobie a tutaj s600
-
-
Pewnie zostanę zjechany ale zmieniłem W220 2003r na insignie 2011r, na razie jestem bardziej zadowolony z opla Bożego :OPewnie zostanę zjechany ale zmieniłem W220 2003r na insignie 2011r, na razie jestem bardziej zadowolony z opla Bożego :O
-
To już prawie 6 lat, zleciało szybko a pomyśleć że zacząłem oglądać luksorka w 2016 a dałem suba dopiero w 2018 szkoda trochę że tak późno.To już prawie 6 lat, zleciało szybko a pomyśleć że zacząłem oglądać luksorka w 2016 a dałem suba dopiero w 2018 szkoda trochę że tak późno.
-
Będzie dziś lajwidło @luksor fajnie by było pooglądać coś ciekawego przed snemBędzie dziś lajwidło @luksor fajnie by było pooglądać coś ciekawego przed snem
-
Gonie tego priusa B|Gonie tego priusa B|
-
Jak powiedziałem tak zrobiłem www.tiktok.com/@luksor_fanpageJak powiedziałem tak zrobiłem www.tiktok.com/@luksor_fanpage
-
Myśle nad jakąś reklamą tak by Luksor miał więcej niż 200 widzów bo to nieśmieszny żart. Może jakieś shoty z lajwidel na tik toka? Macie jakieś propozycje / gotowe nagrania? No i co o tym w ogóle myślicie i co myśli o tym @luksor?Myśle nad jakąś reklamą tak by Luksor miał więcej niż 200 widzów bo to nieśmieszny żart. Może jakieś shoty z lajwidel na tik toka? Macie jakieś propozycje / gotowe nagrania? No i co o tym w ogóle myślicie i co myśli o tym @luksor?
-
-
Pytanie kieruję do znawców za ile warto go kupić i na co zwrócić uwagę przy zakupie? (komputera od mercedesa nie posiadam tylko zwykły obd)
s500 4-matic 255k przebiegu 2 właścicielPytanie kieruję do znawców za ile warto go kupić i na co zwrócić uwagę przy zakupie? (komputera od mercedesa nie posiadam tylko zwykły obd) s500 4-matic 255k przebiegu 2 właściciel -
-
S500 4Matic polift kolor 744
255tyś przebiegu 2 właścicielS500 4Matic polift kolor 744 255tyś przebiegu 2 właściciel
Załaduj Więcej