Lubię Luksora. Lubię japka i mercedesy, brabusy i Maybachy. 🧅
-
6 Posts
-
6 Photos
-
0 Videos
-
Lives in Tarnów
-
From Tarnów
-
Meżczyzna
-
29/12/1939
-
Followed by 0 people
Recent Updates
-
Borowka Jem Cie, kwaśny jesteś trochę. Mordę tak mi wykręca, że ja mehole[Borowka] Jem Cie, kwaśny jesteś trochę. Mordę tak mi wykręca, że ja mehole1 Comments 0 Shares 97 Views
7
Please log in to like, share and comment! -
-
Dzień dobry, były dwie osoby zainteresowane moimi kaczuszkami. Kupiłem na portalu aukcyjnym za 23 zł z dostawą i kosztem opakowania czy czegoś tam. Normalna cena za dwie to 13 zł. Mi się podobają, siedząc mają 18 cm wysokości.Dzień dobry, były dwie osoby zainteresowane moimi kaczuszkami. Kupiłem na portalu aukcyjnym za 23 zł z dostawą i kosztem opakowania czy czegoś tam. Normalna cena za dwie to 13 zł. Mi się podobają, siedząc mają 18 cm wysokości. 🙂3 Comments 0 Shares 120 Views
11
-
Luksorze, jakbyś pamiętał i był tego ciekaw, to wczoraj na lajwidle piłem tą herbatkeLuksorze, jakbyś pamiętał i był tego ciekaw, to wczoraj na lajwidle piłem tą herbatke0 Comments 0 Shares 119 Views
-
Kupuje kaczuchne z donutów. Wstawię zdjęcia jak wygląda na żywo. Nie mogę się doczekaćKupuje kaczuchne z donutów. Wstawię zdjęcia jak wygląda na żywo. Nie mogę się doczekać 🦆4 Comments 0 Shares 157 Views
-
More Stories