Ogółem całe te jestem Filip, mam 14 lat, interesuję się motoryzacją i rolnictwem. TURBO BAJTE!
-
9 Posty
-
7 Zdjęcia
-
2 Filmy
-
Mieszka w Pod Wrocław
-
From Wrocław
-
Meżczyzna
-
26/08/2011
-
Obserwowany przez 5 osób
Najnowsze aktualizacje
-
Praca na taxi i ten klimacikPraca na taxi i ten klimacik😋2 Komentarzy 0 Udostępnienia 375 Wyświetleń5
Musisz zalogować się by móc komentować! -
Witam, mam pewien problem. Gdy włączam komputer, na bocznym (tym nie głównym) monitorze pojawia się takie coś. Po kilku sekundach wraca do normy i ekran startowy pojawia się na głównym ekranie. Dopiero co kupiłem nowe kable, 2 takie same. Kiedy odepnę z prądu boczny monitor to cały proces uruchamiania wygląda normalnie, dodam jeszcze że oba monitory mają matrycę VA.
Witam, mam pewien problem. Gdy włączam komputer, na bocznym (tym nie głównym) monitorze pojawia się takie coś. Po kilku sekundach wraca do normy i ekran startowy pojawia się na głównym ekranie. Dopiero co kupiłem nowe kable, 2 takie same. Kiedy odepnę z prądu boczny monitor to cały proces uruchamiania wygląda normalnie, dodam jeszcze że oba monitory mają matrycę VA.0 Komentarzy 0 Udostępnienia 234 Wyświetleń -
Całe opakowanie nowych zawleczekCałe opakowanie nowych zawleczek0 Komentarzy 0 Udostępnienia 204 Wyświetleń1
-
Za krótkieZa krótkie0 Komentarzy 0 Udostępnienia 191 Wyświetleń4
-
A macie, ciężki kaliber. SZWEDA macie, ciężki kaliber. SZWED2 Komentarzy 0 Udostępnienia 180 Wyświetleń
3
-
Actros MP4!Actros MP4!0 Komentarzy 0 Udostępnienia 245 Wyświetleń 635
-
Coś z ciężarówek dla odmiany #GOCHACoś z ciężarówek dla odmiany😀 #GOCHA0 Komentarzy 0 Udostępnienia 288 Wyświetleń 10810
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 251 Wyświetleń1
-
1 Komentarzy 0 Udostępnienia 218 Wyświetleń
Załaduj Więcej