Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- W tym poście zbieram gry jakie mógłbym zrobić na transmisji. Zaproponujcie bo ja nie mam chęci myśleć póki co o niczym.
Wszystko co napiszecie wpiszę do ankiety którą zrobie krótko po 18, ankieta potrwa równo godzinę. Potem po jej zakończeniu w ciągu godziny będzie Lajwidło.W tym poście zbieram gry jakie mógłbym zrobić na transmisji. Zaproponujcie bo ja nie mam chęci myśleć póki co o niczym. Wszystko co napiszecie wpiszę do ankiety którą zrobie krótko po 18, ankieta potrwa równo godzinę. Potem po jej zakończeniu w ciągu godziny będzie Lajwidło. - pan w zielonym samochodziku pomoże mi dojechać do domu kto ze mną????pan w zielonym samochodziku pomoże mi dojechać do domu kto ze mną????
- Ankieta z gier które zaproponowaliście w osobnym poście.
Wszystko dodane skopiowane dokładnie tak, jak napisaliście.
Lajwidło potrwa godzinę od 20
Więcej nie mam dziś ochoty plus nie miałem czasu pójśc do sklepu przez to sprzątanie.
Ankieta tak na 10-15 minut.Ankieta z gier które zaproponowaliście w osobnym poście. Wszystko dodane skopiowane dokładnie tak, jak napisaliście. Lajwidło potrwa godzinę od 20 Więcej nie mam dziś ochoty plus nie miałem czasu pójśc do sklepu przez to sprzątanie. Ankieta tak na 10-15 minut.315214523 - Interesujący zbieg okolicznościInteresujący zbieg okoliczności
- Do normalnych transmisji wrócimy jutro. Dzisiaj zrobię bo nie lubie przestoju na kanale.
Dodatkowo, co z tą urodzinową transmisją. Kiedy ją zrobić?Do normalnych transmisji wrócimy jutro. Dzisiaj zrobię bo nie lubie przestoju na kanale. Dodatkowo, co z tą urodzinową transmisją. Kiedy ją zrobić? - Ja nie przewiozę?!Ja nie przewiozę?!
-
- Witam jestem tu nowyWitam jestem tu nowy
-
© 2025 LukTech Polski