• Witma
    Witma
    Love
    1
    1 Comments 0 Shares 68 Views
  • Hi
    Hi
    Love
    4
    2 Comments 0 Shares 67 Views
  • czy do was też dzwonią na telefon że rozdają patelnie XD
    czy do was też dzwonią na telefon że rozdają patelnie XD
    9 Comments 0 Shares 69 Views
  • Na zbiórce brakuje do dysków już tylko 400zł
    Potem kierunek po płyte główną!
    Mam takie chuśtawki nastroju że dramat ale mam dobre wieści:
    Będzie chłodzenie oraz nowy zasilacz poprzez nawiązanie współpracy z uważam dobrą firmą Coolermaster.
    Tak samo również są duże szanse na zasilacz UPS ale tutaj musze przedstawić pierw plan jak nagram o nim film
    Na zbiórce brakuje do dysków już tylko 400zł 👀 Potem kierunek po płyte główną! Mam takie chuśtawki nastroju że dramat ale mam dobre wieści: Będzie chłodzenie oraz nowy zasilacz poprzez nawiązanie współpracy z uważam dobrą firmą Coolermaster. Tak samo również są duże szanse na zasilacz UPS ale tutaj musze przedstawić pierw plan jak nagram o nim film
    Like
    Yay
    Love
    28
    9 Comments 0 Shares 70 Views
  • Jest jeszcze jedna rzecz ale to dla uzytkowników strony bardziej...
    Problem bedzie z jej opłatą to już chyba wiecie.
    Na stronie mamy tutaj taki system możliwości wsparcia jej poprzez ulepszanie swojego konta klikając na swój Avatar po prawej na górze.
    Jeśli ktoś chciał chociażby symbolicznym 5 zł ulepszyć swoje konto by tym samym wesprzeć stronę może to zrobić właśnie tam. Każdy Pieniążek właśnie z ulepszenia swojego konta tutaj na stronie idzie na jej opłatę która wynosi miesięcznie te 250 zł
    Ta opłata to nie jest tylko strona ponieważ jest to cała infrastruktura luktech TeamSpeak czy też cała chmura, lajwidłormacje i kilka innycj bzdet związanych z kanałem i trochę w sumie potrzebnych do prowadzenia transmisji.
    Jest jeszcze jedna rzecz ale to dla uzytkowników strony bardziej... Problem bedzie z jej opłatą to już chyba wiecie. Na stronie mamy tutaj taki system możliwości wsparcia jej poprzez ulepszanie swojego konta klikając na swój Avatar po prawej na górze. Jeśli ktoś chciał chociażby symbolicznym 5 zł ulepszyć swoje konto by tym samym wesprzeć stronę może to zrobić właśnie tam. Każdy Pieniążek właśnie z ulepszenia swojego konta tutaj na stronie idzie na jej opłatę która wynosi miesięcznie te 250 zł Ta opłata to nie jest tylko strona ponieważ jest to cała infrastruktura luktech TeamSpeak czy też cała chmura, lajwidłormacje i kilka innycj bzdet związanych z kanałem i trochę w sumie potrzebnych do prowadzenia transmisji.
    Like
    Love
    Angry
    Sad
    26
    11 Comments 0 Shares 66 Views
  • Like
    3
    1 Comments 0 Shares 105 Views
  • Nice
    Nice
    Love