• Są duże szanse że uda się zorganizować współpracę z firmą coolermaster w celu zorganizowania nowego zasilacza oraz chłodzenia. Kiedyś miałem podzespoły tej marki i byłem bardzo zadowolony więc liczę na powodzenie sytuacji
    Zaktualizowany Komputer o nowe podzespoły będzie również zabezpieczony zasilaczem awaryjnym ups, który również zostanie zorganizowany we współpracy w celu pomocy w obecnej sytuacji.
    Oczywiście będzie na ten temat film dla was informacyjnie oraz dla marki w celach reklamowych więc musicie to zrozumieć, że na pewno pojawi się reklama o tych podzespołach w mniej lub bardziej zauważalny sposób.
    To są wstępne informacje po moich dzisiejszych telefonach z marką, która podsyła mi m.in sprzęt Genesis i ogólnie peryferiów do testów na drugi kanał.
    Są duże szanse że uda się zorganizować współpracę z firmą coolermaster w celu zorganizowania nowego zasilacza oraz chłodzenia. Kiedyś miałem podzespoły tej marki i byłem bardzo zadowolony więc liczę na powodzenie sytuacji 😃 Zaktualizowany Komputer o nowe podzespoły będzie również zabezpieczony zasilaczem awaryjnym ups, który również zostanie zorganizowany we współpracy w celu pomocy w obecnej sytuacji. Oczywiście będzie na ten temat film dla was informacyjnie oraz dla marki w celach reklamowych więc musicie to zrozumieć, że na pewno pojawi się reklama o tych podzespołach w mniej lub bardziej zauważalny sposób. To są wstępne informacje po moich dzisiejszych telefonach z marką, która podsyła mi m.in sprzęt Genesis i ogólnie peryferiów do testów na drugi kanał.
    Love
    Yay
    Like
    39
    17 Komentarzy 0 Udostępnienia 62 Wyświetleń
  • Mam pytanie jak wyłączyć konsole msc loader po wejściu do gry?
    Mam pytanie jak wyłączyć konsole msc loader po wejściu do gry?
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 87 Wyświetleń
  • Luksusowe praliny testowałem bardzo smaczne
    Luksusowe praliny testowałem bardzo smaczne
    Haha
    Love
    Like
    11
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 166 Wyświetleń
  • Love
    1
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 146 Wyświetleń
  • Like