• co tam u was ja niestety nadal w szpitalu :(
    co tam u was ja niestety nadal w szpitalu :(
    Sad
    Haha
    6
    8 Komentarzy 0 Udostępnienia 34 Wyświetleń
  • Tymczasem Bonkol:
    Tymczasem Bonkol:
    Haha
    17
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 26 Wyświetleń 100
  • Siemanko czy warto kupić taki model trochę tanszy bo to jest E63. Jakie są wady i zalety, czy części są bardzo drogie, jakie silniki są awaryjne a jakie nie, czy warto kupić tańszy egzemplarz i zrobić go na drozszy?
    Siemanko czy warto kupić taki model trochę tanszy bo to jest E63. Jakie są wady i zalety, czy części są bardzo drogie, jakie silniki są awaryjne a jakie nie, czy warto kupić tańszy egzemplarz i zrobić go na drozszy?
    Like
    Love
    6
    7 Komentarzy 0 Udostępnienia 35 Wyświetleń
  • Witam państwa, ostatnio zainwestowałem sobie w BeamNG i za meha nie potrafię znaleźć jak włączyć np. wykres hamowni, tempomat czy narzędzie do naprawiania pojazdów. Chodzi mi o te nakładki na ekran z których Luksor korzysta. Ktoś z was się orientuje i pomoże?
    Witam państwa, ostatnio zainwestowałem sobie w BeamNG i za meha nie potrafię znaleźć jak włączyć np. wykres hamowni, tempomat czy narzędzie do naprawiania pojazdów. Chodzi mi o te nakładki na ekran z których Luksor korzysta. Ktoś z was się orientuje i pomoże?
    8 Komentarzy 0 Udostępnienia 25 Wyświetleń
  • Gdy zkręcam kierownicą w etsie kierownica mi zaczyna wybrować wie ktoś co mogę zrobic?
    Gdy zkręcam kierownicą w etsie kierownica mi zaczyna wybrować wie ktoś co mogę zrobic?
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 24 Wyświetleń
  • Ok, nie bede dłużej tego ukrywał bo już w poniedziałek to wiedziałem, że komputer zaważyl o wszystkim.
    Najprawdopodobniej nie wróce do nagrywania za szybko bo nie stać mnie w tym roku na takie wydatki jakie ciągle przybywają.
    Nie zepsuł się tylko piec i komputer albo pralka.
    Zepsuło sie dużo więcej a w dodatku mam problem z przeciekającym pękającym i opadającym sufitem i toną grzybu którego nie mogę zatrzymać a teraz zwłaszcza podczas tych zimnych dni.
    Przez te wszystkie sytuacje popadłem w glęboką frustrację i problemy z samym sobą.
    Pikanterii dodaje brak możliwości zrobienia czegokolwiek NORMALNEGO na kanał od którego jestem uzależniony.
    Ta uśmiechnięta buźka nie jest niczym śmiesznym tak naprawde, to dzieło jest namalowane szminką na suficie i jest związane tylko ze złymi wspomnieniami.
    Dziękuję wszystkim za dobre słowa,które nadsyłacie ale nie jest lepiej tylko ciągle gorzej.
    Ja bastuje mam dość takiego życia.
    Ok, nie bede dłużej tego ukrywał bo już w poniedziałek to wiedziałem, że komputer zaważyl o wszystkim. Najprawdopodobniej nie wróce do nagrywania za szybko bo nie stać mnie w tym roku na takie wydatki jakie ciągle przybywają. Nie zepsuł się tylko piec i komputer albo pralka. Zepsuło sie dużo więcej a w dodatku mam problem z przeciekającym pękającym i opadającym sufitem i toną grzybu którego nie mogę zatrzymać a teraz zwłaszcza podczas tych zimnych dni. Przez te wszystkie sytuacje popadłem w glęboką frustrację i problemy z samym sobą. Pikanterii dodaje brak możliwości zrobienia czegokolwiek NORMALNEGO na kanał od którego jestem uzależniony. Ta uśmiechnięta buźka nie jest niczym śmiesznym tak naprawde, to dzieło jest namalowane szminką na suficie i jest związane tylko ze złymi wspomnieniami. Dziękuję wszystkim za dobre słowa,które nadsyłacie ale nie jest lepiej tylko ciągle gorzej. Ja bastuje mam dość takiego życia. 👋
    Sad
    62
    24 Komentarzy 0 Udostępnienia 31 Wyświetleń
  • Messerschmitt Bf 110 B
    Messerschmitt Bf 110 B
    Love
    Like
    5
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 22 Wyświetleń
  • Sad
    5
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 29 Wyświetleń