Ścieżka
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
0 Komentarzy 0 Udostępnienia 31 Wyświetleń
-
-
-
-
-
XDXD
-
Co wolicieCo wolicie2864 Komentarzy 0 Udostępnienia 18 Wyświetleń
-
https://www.youtube.com/watch?v=tz0avWZoqjg&ab_channel=XavierHUBERT-BRIERRE 🦍
-
Aktualizacja w sprawie piwnicy!
Wysuszone na ile sie da na ten moment.
Każdy nowy dopływ wody jest przeze mnie systematycznie zbierany
Czekam na jednego sąsiada, który zna sie na rurach i moze uda sie uratować to co jest.
Póki co nie ma z nim kontaktu.
Jedyny plus jest taki że udało mi się odciąć rurami bojler od reszty hydraulicznej instalacji więc ciepłą wodę mam dzięki ogrzewaniu elektrycznemu które zamontował mój Tata kiedyś woele lat temu.
Podobnie jest z ogrzewaniem na grzejniki ale tutaj rury akurat są ze sobą połączone i to nie wypali chwilowo trzeba byłoby to przerobić bo po ostatniej naprawie rur pół roku temu trochę źle zostało to zrobione i połączone bo wcześniej były to kompletnie dwa osobne od ciebie systemy które można było zaworami od siebie niezależnie odciąć.Aktualizacja w sprawie piwnicy! Wysuszone na ile sie da na ten moment. Każdy nowy dopływ wody jest przeze mnie systematycznie zbierany Czekam na jednego sąsiada, który zna sie na rurach i moze uda sie uratować to co jest. Póki co nie ma z nim kontaktu. Jedyny plus jest taki że udało mi się odciąć rurami bojler od reszty hydraulicznej instalacji więc ciepłą wodę mam dzięki ogrzewaniu elektrycznemu które zamontował mój Tata kiedyś woele lat temu. Podobnie jest z ogrzewaniem na grzejniki ale tutaj rury akurat są ze sobą połączone i to nie wypali chwilowo trzeba byłoby to przerobić bo po ostatniej naprawie rur pół roku temu trochę źle zostało to zrobione i połączone bo wcześniej były to kompletnie dwa osobne od ciebie systemy które można było zaworami od siebie niezależnie odciąć.