Moje podsumowanie 2021 roku.
Szczęśliwego Nowego Roku 2022, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy ostatecznie 2021, przywitajmy 2022! Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Trzymajcie się również. Wydaje mi się, że podobnie jak 2020, ten rok jest dla mnie jednym z bardziej przełomowych. Mam nadzieję i przeczucie, że ten, 2022, będzie równie dobry, a nawet lepszy. Fakt, że w 2021 r. nie wszystko szło zgodnie z planem, po mojej myśli, ale wierzę, że 2022 r. będzie tym lepszym. Pozdrawiam. Bądźcie szczęśliwi w tym 22 r. Nie poddawajcie się, odwagi! Nigdy nie będzie idealnie, ale proszę, niech uśmiech nigdy nie znika Wam z twarzy! (Nawet w tych gorszych momentach) Trzymam kciuki, że uda Wam się zrealizować w tym roku swoje cele, marzenia. Życzę Wam tego, co najlepsze! Tylko właśnie zrobiło mi się trochę smutno, bo w ogóle nie poczułem tego Sylwestra. Minął w sekundę, kiedyś było inaczej. Ehh, to był trudny rok. Miejmy nadzieję, że ten będzie łatwiejszy! 2021 uważam za zamknięty oficjalnie!
Moje podsumowanie 2021 roku.
Szczęśliwego Nowego Roku 2022, wszystkiego Dobrego Wam życzę. Jestem w 80% usatysfakcjonowany z tego roku. Uważam 2021 za nawet udany. A Wy? Jak byście podsumowali? Życzę wszystkim sukcesów, odwagi, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, wszystkiego! Pozdrawiam wszystkich, Luksora, moderację, mehowników, całą społeczność! Trzymajcie się! PS. Jestem w szoku, że ten czas tak szybko leci. No cóż... Pożegnajmy ostatecznie 2021, przywitajmy 2022! Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, Trzymajcie się również. Wydaje mi się, że podobnie jak 2020, ten rok jest dla mnie jednym z bardziej przełomowych. Mam nadzieję i przeczucie, że ten, 2022, będzie równie dobry, a nawet lepszy. Fakt, że w 2021 r. nie wszystko szło zgodnie z planem, po mojej myśli, ale wierzę, że 2022 r. będzie tym lepszym. Pozdrawiam. Bądźcie szczęśliwi w tym 22 r. Nie poddawajcie się, odwagi! Nigdy nie będzie idealnie, ale proszę, niech uśmiech nigdy nie znika Wam z twarzy! (Nawet w tych gorszych momentach) Trzymam kciuki, że uda Wam się zrealizować w tym roku swoje cele, marzenia. Życzę Wam tego, co najlepsze! Tylko właśnie zrobiło mi się trochę smutno, bo w ogóle nie poczułem tego Sylwestra. Minął w sekundę, kiedyś było inaczej. Ehh, to był trudny rok. Miejmy nadzieję, że ten będzie łatwiejszy! 2021 uważam za zamknięty oficjalnie! :)