• Love
    4
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 6 Wyświetleń
  • Like
    Love
    6
    1 Komentarzy 0 Udostępnienia 6 Wyświetleń
  • Taki żarcik na poprawę humoru :
    Jadą dwie blondynki fiatem 126p do Carrefoura na zakupy. Po trzydziestu minutach wychodzą ze sklepu i wkładając zakupy do bagażnika z przodu jedna blondynka mówi:- Ktoś nam silnik ukradł.
    Taki żarcik na poprawę humoru : Jadą dwie blondynki fiatem 126p do Carrefoura na zakupy. Po trzydziestu minutach wychodzą ze sklepu i wkładając zakupy do bagażnika z przodu jedna blondynka mówi:- Ktoś nam silnik ukradł.
    Haha
    8
    3 Komentarzy 0 Udostępnienia 1 Wyświetleń
  • No i w p...., i wylądował. I cały misterny plan też w p.....
    No i w p...., i wylądował. I cały misterny plan też w p.....
    Haha
    Like
    Love
    11
    2 Komentarzy 0 Udostępnienia 3 Wyświetleń
  • Informacja dotycząca nowego celu donejtów, który został wpisany za namową kilku stałych wieloletnich widzów już dawno temu.

Cel - "Nowe realizacje filmów" mam tu na myśli naprostowanie sytuacji z projektem55 i zrealizowanie czegoś równolegle podobnego, zbierany fundusz to tylko 1% kwoty (o ile nie delikatnie nawet mniej), jaką planuje wydać na te realizacje. Projekt55 został wstrzymany z powodu zimy oraz komplikacji, których przyczyny wciąż nie stwierdzono. Bulbulator nie pracuje równo ale trzyma moc, ze względu na minusowe temperatury został zalany zimowym płynem chłodniczym i oczekuje na możliwość ponownego wyjazdu do mechanika w celu szukania przyczyn, obecne diagnozy stawiają na podciśnienia nieszczelne, wadliwe wtryskiwacze, rozrząd lub samą głowicę - wszystko inne zewnątrz zostało zweryfikowane i nie stwarza tego efektu. Zbierany więc fundusz jest na coś całkowicie innego, myślę że wymarzonego dla wielu z nas a na pewno już dla mnie, chciałbym w końcu zrealizować to co często mówię od lat.
    Informacja dotycząca nowego celu donejtów, który został wpisany za namową kilku stałych wieloletnich widzów już dawno temu. Cel - "Nowe realizacje filmów" mam tu na myśli naprostowanie sytuacji z projektem55 i zrealizowanie czegoś równolegle podobnego, zbierany fundusz to tylko 1% kwoty (o ile nie delikatnie nawet mniej), jaką planuje wydać na te realizacje. Projekt55 został wstrzymany z powodu zimy oraz komplikacji, których przyczyny wciąż nie stwierdzono. Bulbulator nie pracuje równo ale trzyma moc, ze względu na minusowe temperatury został zalany zimowym płynem chłodniczym i oczekuje na możliwość ponownego wyjazdu do mechanika w celu szukania przyczyn, obecne diagnozy stawiają na podciśnienia nieszczelne, wadliwe wtryskiwacze, rozrząd lub samą głowicę - wszystko inne zewnątrz zostało zweryfikowane i nie stwarza tego efektu. Zbierany więc fundusz jest na coś całkowicie innego, myślę że wymarzonego dla wielu z nas a na pewno już dla mnie, chciałbym w końcu zrealizować to co często mówię od lat.
    Like
    9
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 5 Wyświetleń
  • Haha
    22
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 9 Wyświetleń
  • okładka gry The long drive
    okładka gry The long drive
    Haha
    14
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 2 Wyświetleń
  • Like