• Chciałbym złożyć ZAŻALENIE. Chciałem dokończyć profil, aby był ładny i wgl, swag musi być, pozostała mi mała informacja którą musiałem wpisać, czyli skąd jestem. W tabelce "Aktualnie jestem z" nie mogłem wpisać "trudno powiedzieć, ponieważ sytuacja geopolityczno-społeczna tamtego regionu jest dosyć wymagająca do interpretacji, jednak zważając na wszelkie informacje znajdujące się w internecie, fakty spotkane w pobliskiej bibliotece a dokładnie w "Encyklopedii Chłopskiego Rozumu" oraz kierunku wiatru, 11.09.01 w Nowym Jorku a za razem, że Jurij Owsienko sprzedawał uran Czeczenom, dochodzę do fundamentalnej konkluzji, że pochodzę z Polski" co mnie absolutnie DENERWUJE. Zostały pogwałcone moje prawa obywatelskie tu i teraz o godzinie 18:24 czasu środkowo europejskiego! skandal! poniżej daje powiązany materiał: https://www.youtube.com/watch?v=KSPxHniCtmw
    Chciałbym złożyć ZAŻALENIE. Chciałem dokończyć profil, aby był ładny i wgl, swag musi być, pozostała mi mała informacja którą musiałem wpisać, czyli skąd jestem. W tabelce "Aktualnie jestem z" nie mogłem wpisać "trudno powiedzieć, ponieważ sytuacja geopolityczno-społeczna tamtego regionu jest dosyć wymagająca do interpretacji, jednak zważając na wszelkie informacje znajdujące się w internecie, fakty spotkane w pobliskiej bibliotece a dokładnie w "Encyklopedii Chłopskiego Rozumu" oraz kierunku wiatru, 11.09.01 w Nowym Jorku a za razem, że Jurij Owsienko sprzedawał uran Czeczenom, dochodzę do fundamentalnej konkluzji, że pochodzę z Polski" co mnie absolutnie DENERWUJE. Zostały pogwałcone moje prawa obywatelskie tu i teraz o godzinie 18:24 czasu środkowo europejskiego! skandal! poniżej daje powiązany materiał: https://www.youtube.com/watch?v=KSPxHniCtmw
    Haha
    Sad
    4
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 305 Wyświetleń
  • Love
    5
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 317 Wyświetleń
  • Dzisiejsze Lajwidło pod znakiem zapytania, w dalszym ciągu brak stabilnego połączenia, YT nie przetwarza od 2 godzin filmu który wrzuciłem, transmitowanie nie działą stabilnie. 80% zgubionych pakietów, brak normalnego połaczenia. Mój internet upload też jakiś dziwnie o połowe mniejszy,
    Dzisiejsze Lajwidło pod znakiem zapytania, w dalszym ciągu brak stabilnego połączenia, YT nie przetwarza od 2 godzin filmu który wrzuciłem, transmitowanie nie działą stabilnie. 80% zgubionych pakietów, brak normalnego połaczenia. Mój internet upload też jakiś dziwnie o połowe mniejszy,
    Sad
    Like
    Love
    26
    8 Komentarzy 0 Udostępnienia 386 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 5 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 5 Wyświetleń
  • Niebyt długo
    Niebyt długo
    3 Komentarzy 0 Udostępnienia 304 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 6 Wyświetleń
  • 0 Komentarzy 0 Udostępnienia 4 Wyświetleń