LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Master2007 udostępnij link
    2025-06-17 12:09:47
    📢 Wersja 0.36 jest już dostępna!

🔥 Oto co nowego:

🛠️ 2 odnowione pojazdy
    🚘 Autobus szkolny i ciężarówka opancerzona
    🎮 Ulepszenia interfejsu użytkownika i rozgrywki
    🗺️ Ulepszenia na poziomie wybrzeża zachodniego

...i wiele więcej! ⤵️
    https://bng.gg/036
    📢 Wersja 0.36 jest już dostępna! 🔥 Oto co nowego: 🛠️ 2 odnowione pojazdy 🚘 Autobus szkolny i ciężarówka opancerzona 🎮 Ulepszenia interfejsu użytkownika i rozgrywki 🗺️ Ulepszenia na poziomie wybrzeża zachodniego ...i wiele więcej! ⤵️ https://bng.gg/036
    BNG.GG
    Summertime Shakeup in BeamNG.drive v0.36
    BeamNG.drive v0.36 release highlights
    6
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-06-17 19:46:38
    Przypominam o poszukiwanym zastępcy kącika muzycznego na najbliższe dni, kto chętny?

A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym piosenka którą chyba wszyscy doskonale znają. Nie wiem czemu ale kojarzy mi się z GTA Vice City która chyba miała najlepszy soundtrack z całej serii GTA. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć że był to pierwszy teledysk który pojawił się w MTV. Dzisiaj ta stacja jest cieniem siebie sprzed lat, ale kiedyś był to prawdziwy hit. Przed wami The Buggles - Video Killed The Radio Star

https://youtu.be/W8r-tXRLazs?si=fGMR6S3O9UDl-9AA
    Przypominam o poszukiwanym zastępcy kącika muzycznego na najbliższe dni, kto chętny? A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym piosenka którą chyba wszyscy doskonale znają. Nie wiem czemu ale kojarzy mi się z GTA Vice City która chyba miała najlepszy soundtrack z całej serii GTA. Jako ciekawostkę mogę powiedzieć że był to pierwszy teledysk który pojawił się w MTV. Dzisiaj ta stacja jest cieniem siebie sprzed lat, ale kiedyś był to prawdziwy hit. Przed wami The Buggles - Video Killed The Radio Star https://youtu.be/W8r-tXRLazs?si=fGMR6S3O9UDl-9AA
    6
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-06-17 19:51:47
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym piosenka która kojarzy mi się z wakacjami, autorką dzisiejszej piosenki jest gwiazda tylko jednego przeboju, a przynajmniej szerszej publice jest znana tylko dzisiejsza piosenka. No cóż, lata 80 to złota dekada dla muzyki pop, rock i nie tylko. Ta piosenka jest z 1988r, a odziwo nie znalazła się na liście przebojów trójki, więc ciężko mi określić jaki sukces odniosła wtedy w polsce. Niemniej jednak dzisiaj dalej idzie ją usłyszeć w radiu, nawet w takim RMF-ie więc chyba jest ponadczasowym przebojem. Przed wami Taylor Dayne - Tell It to My Heart

https://www.youtube.com/watch?v=Ud6sU3AclT4
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym piosenka która kojarzy mi się z wakacjami, autorką dzisiejszej piosenki jest gwiazda tylko jednego przeboju, a przynajmniej szerszej publice jest znana tylko dzisiejsza piosenka. No cóż, lata 80 to złota dekada dla muzyki pop, rock i nie tylko. Ta piosenka jest z 1988r, a odziwo nie znalazła się na liście przebojów trójki, więc ciężko mi określić jaki sukces odniosła wtedy w polsce. Niemniej jednak dzisiaj dalej idzie ją usłyszeć w radiu, nawet w takim RMF-ie więc chyba jest ponadczasowym przebojem. Przed wami Taylor Dayne - Tell It to My Heart https://www.youtube.com/watch?v=Ud6sU3AclT4
    5
  • Zajec dodał zdjęcie
    2025-06-17 20:23:08
    9
  • Kamil669 dodał film
    2025-06-17 20:30:10
    Bezpieczeństwo hamuje pracę
    Bezpieczeństwo hamuje pracę
    7
    57 0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Marcin dodał/a 2 zdjęcia
    2025-06-17 21:08:32
    troszku sie zmienilo te beamng jedno zdj to beamng 2015 drugie to beamng najnowsze
    troszku sie zmienilo te beamng jedno zdj to beamng 2015 drugie to beamng najnowsze
    9
  • Hantix dodał zdjęcie
    2025-06-18 12:30:16
    Chciałem się pochwalić moimi dzisiejszymi zakupami na które odkładałem troche czyli laptop i nowa klawiatura MIDI w taki sposób poprawiłem sobie humor i dzień. Cuż nie mam auta ale przynajmniej robie coś co sprawia mi radość jak u dziecka Profeska to nie jest ale początek jakiś musi być haha
    Chciałem się pochwalić moimi dzisiejszymi zakupami na które odkładałem troche czyli laptop i nowa klawiatura MIDI :D w taki sposób poprawiłem sobie humor i dzień. Cuż nie mam auta ale przynajmniej robie coś co sprawia mi radość jak u dziecka Profeska to nie jest ale początek jakiś musi być haha
    6
  • Grzeniu dodał/a 20 zdjęcia & Słucha Bryan Ferry - Don't Stop The Dance
    2025-06-19 20:39:31
    +16
    5
  • sklokoloko dodał zdjęcie MEMY (mleh)
    2025-06-20 03:56:01
    12