Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
-
- hej czesc, wie ktos moze co ja moge zrobic z tym? zwolnilem duzo miejsca na dysku, pozwolilem wreszcie laptopowi sprawdzic i naprawic dyski czy cos. I nie wiem czy robic reinstall gry czy co? Wczoraj jeszcze normalnie działałohej czesc, wie ktos moze co ja moge zrobic z tym? zwolnilem duzo miejsca na dysku, pozwolilem wreszcie laptopowi sprawdzic i naprawic dyski czy cos. I nie wiem czy robic reinstall gry czy co? Wczoraj jeszcze normalnie działało6 Komentarze 0 Udostępnienia
- Jest tu ktoś, kto też ma Astrę H? Mam kierownicę do przedlifta do opchnięcia😅Jest tu ktoś, kto też ma Astrę H? Mam kierownicę do przedlifta do opchnięcia😅
-
- Mojego chłopa popierdoliło i sie poczuł jak we wrc (ma passata w kombi)Mojego chłopa popierdoliło i sie poczuł jak we wrc (ma passata w kombi)
- Pochwalę się swoimi nowymi zakupami
Blue system rok polowania czyli coś co jest niemożliwe praktycznie do zdobycia zdobyłem za grosze na licytacji 😆
I oczywiście album MTPochwalę się swoimi nowymi zakupami :D Blue system rok polowania czyli coś co jest niemożliwe praktycznie do zdobycia zdobyłem za grosze na licytacji 😆 I oczywiście album MT -
-
- samochód pies samochód pies samochód pies i samochód samohutsamochód pies samochód pies samochód pies i samochód samohut1 Komentarze 0 Udostępnienia
© 2025 LukTech Polski