LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Zajec dodał/a 17 zdjęcia
    2025-05-06 21:04:56
    +13
    10
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • B3Rb3t dodał zdjęcie
    2025-05-07 18:25:33
    Dziś w wieku 44 lat odszedł Dj Hazel a właściwie Michał Orzechowski, człowiek legenda i ikona polskiego klubbingu.
    Promotor tzw Vixy i technicznego miksowania. Znany jako "najszybsze ręce Europy" Przede wszystkim znamy go z urywku seta w którym mówi o tym aby wziąć pigułke i niepowtarzalnego głosu który nadawał klimat imprezom. Był najbardziej rozpoznawalnym DJem w swoim kraju. Mimo swojej kontrowersji, przez wiele lat był na topie jako artysta i producent. Zaliczył nawet występ na woodstocku. Osobiście jakoś nigdy mnie nie fascynował ale smutne że odszedł tak młodo. (*)
    https://www.youtube.com/watch?v=ZzqHBYhY6oI
    Dziś w wieku 44 lat odszedł Dj Hazel a właściwie Michał Orzechowski, człowiek legenda i ikona polskiego klubbingu. Promotor tzw Vixy i technicznego miksowania. Znany jako "najszybsze ręce Europy" Przede wszystkim znamy go z urywku seta w którym mówi o tym aby wziąć pigułke i niepowtarzalnego głosu który nadawał klimat imprezom. Był najbardziej rozpoznawalnym DJem w swoim kraju. Mimo swojej kontrowersji, przez wiele lat był na topie jako artysta i producent. Zaliczył nawet występ na woodstocku. Osobiście jakoś nigdy mnie nie fascynował ale smutne że odszedł tak młodo. (*) https://www.youtube.com/watch?v=ZzqHBYhY6oI
    12
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Damix028
    2025-05-07 18:46:20
    Co sądzicie o microcarach/ aixam? Chodzi mi o te auta co można jeździć na b1 od 16 lat. Potrzebuje go do dojazdu do szkoły itp.
    Co sądzicie o microcarach/ aixam? Chodzi mi o te auta co można jeździć na b1 od 16 lat. Potrzebuje go do dojazdu do szkoły itp.
    5 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Damix028 Grupa truckerska
    2025-05-07 18:51:08
    Jeśli jest ktoś chętny do REALISTYCZNEGO pogrania w ets ale i nie tylko REALISTYCZNEGO to zapraszam do kontaktu dc: leopoldiusz
    Jeśli jest ktoś chętny do REALISTYCZNEGO pogrania w ets ale i nie tylko REALISTYCZNEGO to zapraszam do kontaktu dc: leopoldiusz
  • F1_Guy dodał zdjęcie & Czuje się Usatysfakcjonowany
    2025-05-07 19:02:37
    co tam?
    bo u mn naprawdę dobrze, sporo treningów głównie na ręce, ta jedna ładna się na mn cały czas spogląda, średnia na połrocze z chemii i muzyki wynosi 1.5 ale końcowe już 2.72 i 3.31
    co tam? bo u mn naprawdę dobrze, sporo treningów głównie na ręce, ta jedna ładna się na mn cały czas spogląda, średnia na połrocze z chemii i muzyki wynosi 1.5 ale końcowe już 2.72 i 3.31
    2
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Kamilos21137 dodał/a 3 zdjęcia
    2025-05-07 19:33:23
    Tuning po Podlasku
    Tuning po Podlasku ;)
    3
    6 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-05-07 19:43:36
    Trwa głosowanie na TOP WSZECHCZASÓW, zachęcam do oddawania głosów.

A w dzisiejszym kąciku muzycznym zmieniamy zupełnie gatunek muzyki lecz pozostajemy w europie. Zmieniamy również epokę bo cofamy się do lat 80 do rytmów italo disco. Ciężko znaleźć już coś co by się pojawiło i było by w miarę rozpoznawalne ale chyba dzisiaj trafiłem własnie taką piosenkę. Przed wami Danny Keith - Keep On Music

https://www.youtube.com/watch?v=BH30h8tVCJA&ab_channel=robert
    Trwa głosowanie na TOP WSZECHCZASÓW, zachęcam do oddawania głosów. A w dzisiejszym kąciku muzycznym zmieniamy zupełnie gatunek muzyki lecz pozostajemy w europie. Zmieniamy również epokę bo cofamy się do lat 80 do rytmów italo disco. Ciężko znaleźć już coś co by się pojawiło i było by w miarę rozpoznawalne ale chyba dzisiaj trafiłem własnie taką piosenkę. Przed wami Danny Keith - Keep On Music https://www.youtube.com/watch?v=BH30h8tVCJA&ab_channel=robert
    5
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Pjoter124
    2025-05-07 19:58:55
    [*]

https://youtu.be/3qCF3HWVV0o?si=qq5Y0WXZi1GXxHT7
    [*] https://youtu.be/3qCF3HWVV0o?si=qq5Y0WXZi1GXxHT7
    7
  • Nietyczny_Oficer dodał zdjęcie Kącik Muzyczny
    2025-05-07 20:00:30
    dużo głosowań w tym tygodniu, wybieramy TOP miesiąca kwiecień
    dużo głosowań w tym tygodniu, wybieramy TOP miesiąca kwiecień
    12
    2
    0
    0
    2
    0
    2
    2
    0
    2
    0
  • OmisieQ dodał/a 2 zdjęcia
    2025-05-07 20:21:15
    Potrzebuję pilnie tych wężykow z chłodnicy od oleju skrzyni biegów byle by nie ciekło z nich z tego co wiem są w 2.0-2.3 kompresor automat może w manualach. Też musi być POLIFT jeżeli u kogoś leży chłodnica lub ma clk na części proszę sprawdzić nie chce oddawać mojego na żyletki 😅 a do ceny się dogadamy i będą obie strony zadowolone.
    Potrzebuję pilnie tych wężykow z chłodnicy od oleju skrzyni biegów byle by nie ciekło z nich z tego co wiem są w 2.0-2.3 kompresor automat może w manualach. Też musi być POLIFT jeżeli u kogoś leży chłodnica lub ma clk na części proszę sprawdzić nie chce oddawać mojego na żyletki 😅 a do ceny się dogadamy i będą obie strony zadowolone.
  • Pokazywanie (19641-19650 z 19895)
  • «
  • Wstecz
  • 1963
  • 1964
  • 1965
  • 1966
  • 1967
  • Następny
  • »