• Skodunie kupiłem 27 września ubiegłego roku za 7500 zł. Auto z 2009r z 2 litrowym dieslem pod maską o mocy 140KM połączony z 6 biegową dwusprzęgłową automatyczną skrzynią biegów. Cena zakupu była tak niska ze względu na uszkodzony sterownik skrzyni biegów. Obecnie taki model z podobnym wyposażeniem można kupić (oczywiście sprawny) w przedziale od 16000 do 25000 zł. Jeżeli chodzi o wyposażenie to posiada ona:
    -jasne wnętrze,
    -grzane siedzenia przód i tył,
    -dwu strefowy klimatronik
    -radio z nawigacją
    -fotochromatyczne lusterka wsteczne
    -skórzana multifunkcyjna kierowca
    -światła bi-xenonowe skrętne
    Zapewne jest jeszcze coś o czym zapomniałem napisać bo trochę tego jest. Zdjęć wnętrza nie wrzucam ze względu na to że czeka mnie porządne czyszczenie. Jeżeli chodzi o koszty jakie poniosłem do tej pory to 12700 zł łącznie z zakupem pojazdu (1000 kosztowala mnie laweta, 3000 naprawa skrzyni biegów, 600 dwie opony zimowe i cała taka reszta jeżeli chodzi o tzw. serwis po zakupowy), czekają mnie jeszcze koszta związane z wymianą hamulców i koła dwumasowego oraz wymiany kilku dekorów wnętrza które po prostu są obdrapane lub zniszczone zębem czasu. Moim zdaniem zakup bardzo udany, zdaniem diagnosty samochód jest bardzo dobrze utrzymany pomimo sporego przebiegu jaki te auto posiada. Obecnie poszukuję też felg oryginalnych 17 o 2 konkretnych wzorach 😉.
    Skodunie kupiłem 27 września ubiegłego roku za 7500 zł. Auto z 2009r z 2 litrowym dieslem pod maską o mocy 140KM połączony z 6 biegową dwusprzęgłową automatyczną skrzynią biegów. Cena zakupu była tak niska ze względu na uszkodzony sterownik skrzyni biegów. Obecnie taki model z podobnym wyposażeniem można kupić (oczywiście sprawny) w przedziale od 16000 do 25000 zł. Jeżeli chodzi o wyposażenie to posiada ona: -jasne wnętrze, -grzane siedzenia przód i tył, -dwu strefowy klimatronik -radio z nawigacją -fotochromatyczne lusterka wsteczne -skórzana multifunkcyjna kierowca -światła bi-xenonowe skrętne Zapewne jest jeszcze coś o czym zapomniałem napisać bo trochę tego jest. Zdjęć wnętrza nie wrzucam ze względu na to że czeka mnie porządne czyszczenie. Jeżeli chodzi o koszty jakie poniosłem do tej pory to 12700 zł łącznie z zakupem pojazdu (1000 kosztowala mnie laweta, 3000 naprawa skrzyni biegów, 600 dwie opony zimowe i cała taka reszta jeżeli chodzi o tzw. serwis po zakupowy), czekają mnie jeszcze koszta związane z wymianą hamulców i koła dwumasowego oraz wymiany kilku dekorów wnętrza które po prostu są obdrapane lub zniszczone zębem czasu. Moim zdaniem zakup bardzo udany, zdaniem diagnosty samochód jest bardzo dobrze utrzymany pomimo sporego przebiegu jaki te auto posiada. Obecnie poszukuję też felg oryginalnych 17 o 2 konkretnych wzorach 😉.
    3
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Zgadzacie się?
    Zgadzacie się?
    4
    18 0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 1
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 2
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • jakoś dźwięku kiedy chcę sb przypomnieć o śnie w którym miałem ran- wyścig na Imoli w F3
    jakoś dźwięku kiedy chcę sb przypomnieć o śnie w którym miałem ran- wyścig na Imoli w F3
    1
    1 Komentarze 0 Udostępnienia