LukTech
Wyszukaj wyniki
Zobacz wszystkie wyniki
  • Dołącz
    Zaloguj Zarejestruj
    Tryb dnia

Ścieżka

Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!

• Użytkownicy
  • Grupy
  • Mehoffer dodał zdjęcie
    2025-02-10 12:34:49
    10
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
    Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
  • Grul dodał/a 5 zdjęcia
    2025-02-10 14:14:09
    +1
    7
  • Krisu303 dodał/a 4 zdjęcia
    2025-02-10 15:22:16
    Witam szukam osób zainteresowanych pojazdem mercedesem w210 2.4 V6 benzyna. (BEZ GAZU)
    Mercedes nie należy do mnie tylko do mojego wuja, który z powodu stanu zdrowia nie jest już w stanie prowadzić, stąd decyzja o jego sprzedaży.
    Auto posiada od 2012r prosto z Niemiec.
    Auto na wyposażeniu posiada:
    4x elektryczne szyby
    -elektryczna roleta tylnej szyby (sprawna)
    -skrzynie automatyczną. (skrzynia w pełni sprawna nie szarpie nie przeciąga biegów generalnie działa tak jak by auto nie dawno wyjechało z salonu)
    -klimatyzacja dwu strefowa
    -radio blaupunkt
    -welurową tapicerkę
    -felgi ori mercedesa
    -obalane zagłówki z przycisku

Ceny jako takiej nie ma jest ona do uzgodnienia z powodu braku wiedzy ile takie auto w tym stanie jest wartę. Samo auto ma przejechane zaledwie tylko 158tys! co jak na aktualny wiek tego samochodu jest bardzo niskim przebiegiem.

W razie jakich kolwiek pytań zapraszam na priv.
    Witam szukam osób zainteresowanych pojazdem mercedesem w210 2.4 V6 benzyna. (BEZ GAZU) Mercedes nie należy do mnie tylko do mojego wuja, który z powodu stanu zdrowia nie jest już w stanie prowadzić, stąd decyzja o jego sprzedaży. Auto posiada od 2012r prosto z Niemiec. Auto na wyposażeniu posiada: 4x elektryczne szyby -elektryczna roleta tylnej szyby (sprawna) -skrzynie automatyczną. (skrzynia w pełni sprawna nie szarpie nie przeciąga biegów generalnie działa tak jak by auto nie dawno wyjechało z salonu) -klimatyzacja dwu strefowa -radio blaupunkt -welurową tapicerkę -felgi ori mercedesa -obalane zagłówki z przycisku Ceny jako takiej nie ma jest ona do uzgodnienia z powodu braku wiedzy ile takie auto w tym stanie jest wartę. Samo auto ma przejechane zaledwie tylko 158tys! co jak na aktualny wiek tego samochodu jest bardzo niskim przebiegiem. W razie jakich kolwiek pytań zapraszam na priv.
    8
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nietyczny_Oficer Kącik Muzyczny
    2025-02-10 17:13:31
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym zaglądamy do kalifornii, skąd pochodzi dzisiejszy utwór. Nie pada w nim ani jedno słowo więc wychwycenie tytułu graniczy z cudem, i samemu mi to zajęło odrobinę czasu. Mozna powiedzieć że mamy do czynienia z legendą gitary i wirtuozem. Przed wami Santana - Flor de Luna

https://www.youtube.com/watch?v=dTC_A5d1wuA&ab_channel=FMMarya
    A w dzisiejszym (wczorajszym) kąciku muzycznym zaglądamy do kalifornii, skąd pochodzi dzisiejszy utwór. Nie pada w nim ani jedno słowo więc wychwycenie tytułu graniczy z cudem, i samemu mi to zajęło odrobinę czasu. Mozna powiedzieć że mamy do czynienia z legendą gitary i wirtuozem. Przed wami Santana - Flor de Luna https://www.youtube.com/watch?v=dTC_A5d1wuA&ab_channel=FMMarya
    6
  • Nietyczny_Oficer dodał zdjęcie Kącik Muzyczny
    2025-02-10 18:11:04
    Dych opóźniony top tygodnia, wybieramy 1 tydzien lutego
    Dych opóźniony top tygodnia, wybieramy 1 tydzien lutego
    1
    0
    0
    9
    4
    3
    0
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Zajec dodał zdjęcie
    2025-02-10 19:10:01
    Pograsz sobie jak się skończysz uczyć
    Pograsz sobie jak się skończysz uczyć
    11
  • MaciejMeh2 Muzyczna grupa
    2025-02-10 19:31:42
    https://youtu.be/woLxosZCVwk?si=zlQBafROezNajakQ
    https://youtu.be/woLxosZCVwk?si=zlQBafROezNajakQ
    4
  • Grzeniu dodał/a 20 zdjęcia
    2025-02-10 22:40:29
    +16
    9
  • Grzeniu dodał/a 20 zdjęcia
    2025-02-11 10:05:50
    +16
    9
  • Grul
    2025-02-11 18:50:31
    Tęskniliście za absurdami SCT? Dzisiaj jadąc sobie kulturalnie Überkiem słyszę wywiad w radiu z wiceprezydentką Krakowa. Popiera SCT, jednak zapytana dlaczego jeździ drogą paliwożerną limuzyną zamiast tramwajem odpowiedziała:

"Ponieważ ja jadąc samochodem zawsze jeszcze coś czytam albo dzwonię I dlatego też czasem rzeczywiście jeżdżę samochodem, bo mogę po prostu wykonać wiele telefonów służbowych, których nie mogłabym niestety wykonać w tramwaju. A poza tym czasem jeszcze chodzę w szpilkach."
    Tęskniliście za absurdami SCT? Dzisiaj jadąc sobie kulturalnie Überkiem słyszę wywiad w radiu z wiceprezydentką Krakowa. Popiera SCT, jednak zapytana dlaczego jeździ drogą paliwożerną limuzyną zamiast tramwajem odpowiedziała: "Ponieważ ja jadąc samochodem zawsze jeszcze coś czytam albo dzwonię I dlatego też czasem rzeczywiście jeżdżę samochodem, bo mogę po prostu wykonać wiele telefonów służbowych, których nie mogłabym niestety wykonać w tramwaju. A poza tym czasem jeszcze chodzę w szpilkach."
    9
    2 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Pokazywanie (18921-18930 z 19951)
  • «
  • Wstecz
  • 1891
  • 1892
  • 1893
  • 1894
  • 1895
  • Następny