• 5
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 6 Komentarze 0 Udostępnienia
  • A w dzisiejszym kąciku muzycznym przechodzimy do klasyki muzyki lat 80, a dokładnie do roku 1985 w którym zespół Dire Straits wypuszcza album Brother in Arms na którym znajdują się same hity - Brother in Arms, Walk of Life, Money For Nothing, So Far Away. My się dzisiaj skupimy na jednej z nich, a dokładniej Money For Nothing. Pewnie wielu z was zna tą piosenkę głównie z teleledysku, który jak na połowę lat 80 rozbudzał fantazję, dla przypomnienia w 1985 pojawił się pierwszy Windows, u nas na szeroką skale pojawił się Fiat 126p FL i zakończono produkowanie motocykli WSK. Także może to uświadomi o jakich czasach mówimy. Teledysk powstał za pomocą komputera i dzisiaj może śmieszyć, ale jak na lata w których powstał robił naprawdę wrażenie, no co ja tu mogę powiedzieć więcej, piosenka legenda, do odsłuchu na dobrym sprzęcie audio jak cały album, bo nie jest to muzyka do tańca, a raczej do rozkoszowania się głosem z głośników/słuchawek. Przed wami Dire Straits - Money For Nothing

https://www.youtube.com/watch?v=JRDgihVDEko
    A w dzisiejszym kąciku muzycznym przechodzimy do klasyki muzyki lat 80, a dokładnie do roku 1985 w którym zespół Dire Straits wypuszcza album Brother in Arms na którym znajdują się same hity - Brother in Arms, Walk of Life, Money For Nothing, So Far Away. My się dzisiaj skupimy na jednej z nich, a dokładniej Money For Nothing. Pewnie wielu z was zna tą piosenkę głównie z teleledysku, który jak na połowę lat 80 rozbudzał fantazję, dla przypomnienia w 1985 pojawił się pierwszy Windows, u nas na szeroką skale pojawił się Fiat 126p FL i zakończono produkowanie motocykli WSK. Także może to uświadomi o jakich czasach mówimy. Teledysk powstał za pomocą komputera i dzisiaj może śmieszyć, ale jak na lata w których powstał robił naprawdę wrażenie, no co ja tu mogę powiedzieć więcej, piosenka legenda, do odsłuchu na dobrym sprzęcie audio jak cały album, bo nie jest to muzyka do tańca, a raczej do rozkoszowania się głosem z głośników/słuchawek. Przed wami Dire Straits - Money For Nothing https://www.youtube.com/watch?v=JRDgihVDEko
    7
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nadchodzi ten moment - Top tygodnia, głosujemy głosujemy pierwsze notowanie w styczniu
    Nadchodzi ten moment - Top tygodnia, głosujemy głosujemy pierwsze notowanie w styczniu
    0
    13
    1
    1
    0
    0
    2
  • NADESZŁA WIEKOPOMNA CHWILA - TOP ROKU 2024

Słowem wstępu - Do notowania weszły 2 piosenki z największą ilością głosów w notowani TOP Miesiąca. Dodatkowo każda piosenka którą macie w zestawieniu dostanie punkty - jeden punkt za głos w ankiecie poniżej oraz pół punktu za reakcje pod postem z tą piosenką, także jeśli wasza ulubiona piosenka przegrywa w ankiecie, możecie dać reakcje pod postem z nią. Ogłoszenie wyników nastąpi w Środę lub Czwartek.

Pamiętajcie - to tylko ankieta, ogłoszenie wyników będzie bardziej oficjalne, podam przy okazji kilka statystyk z kącika.
    NADESZŁA WIEKOPOMNA CHWILA - TOP ROKU 2024 Słowem wstępu - Do notowania weszły 2 piosenki z największą ilością głosów w notowani TOP Miesiąca. Dodatkowo każda piosenka którą macie w zestawieniu dostanie punkty - jeden punkt za głos w ankiecie poniżej oraz pół punktu za reakcje pod postem z tą piosenką, także jeśli wasza ulubiona piosenka przegrywa w ankiecie, możecie dać reakcje pod postem z nią. Ogłoszenie wyników nastąpi w Środę lub Czwartek. Pamiętajcie - to tylko ankieta, ogłoszenie wyników będzie bardziej oficjalne, podam przy okazji kilka statystyk z kącika.
    1
    1
    5
    10
    1
    0
    1
  • Z racji tego że leży śnieg
    Z racji tego że leży śnieg
    16
  • Kącik Muzyczny EXTRA: Dawno nie było naszej śmiesznej audcyji w eterze, to na prosbę użytkownika Suci000 dodaję piosenkę którą zaproponował na priv. No cóz ja mogę powiedizec, angielski chyba na tyle zna żeby tytuł rozszyfrować, ale nie dziwię się że osoby które tego języka nie znały, słuchały tego bo sama piosenka jest fajna, gdyby nie tekst, bo jest o hehe CIMCIRICIM. Przed wami E-rotic - Max don't have sex with your ex

https://www.youtube.com/watch?v=byxBGWdoaXo
    Kącik Muzyczny EXTRA: Dawno nie było naszej śmiesznej audcyji w eterze, to na prosbę użytkownika [Suci000] dodaję piosenkę którą zaproponował na priv. No cóz ja mogę powiedizec, angielski chyba na tyle zna żeby tytuł rozszyfrować, ale nie dziwię się że osoby które tego języka nie znały, słuchały tego bo sama piosenka jest fajna, gdyby nie tekst, bo jest o hehe CIMCIRICIM. Przed wami E-rotic - Max don't have sex with your ex https://www.youtube.com/watch?v=byxBGWdoaXo
    6
    3 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Wystawiłem felgi z opla na sprzedaż, bo po godzinie widzę takie coś🤣 Sam kurier zapakuje, może jeszcze frytki do tego?🤣
    Już miałem po nowe jechać...
    Wystawiłem felgi z opla na sprzedaż, bo po godzinie widzę takie coś🤣 Sam kurier zapakuje, może jeszcze frytki do tego?🤣 Już miałem po nowe jechać...
    11
    4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Nie pamiętam czy kiedykolwiek to wysłałem ale w ramach przypomnienia jak brzmi jedzie 55 AMG CLK
    5.1s do 100
    Nie pamiętam czy kiedykolwiek to wysłałem ale w ramach przypomnienia jak brzmi jedzie 55 AMG CLK 5.1s do 100
    23
    182 4 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 9
    1 Komentarze 0 Udostępnienia