• czy Pan od matematyki moze mi wstawić 2 na półrocze gdy mam 1 i 2- z tego przedmiotu? ???? ?
    czy Pan od matematyki moze mi wstawić 2 na półrocze gdy mam 1 i 2- z tego przedmiotu? ???? ?
    12 Komentarze 0 Udostępnienia
  • coś na wtorkowy ranek
    https://youtu.be/J-CmEbXH90M?si=6OW62I7Uzzz1LmsI
    coś na wtorkowy ranek https://youtu.be/J-CmEbXH90M?si=6OW62I7Uzzz1LmsI
    3
    0 Komentarze 0 Udostępnienia
  • 4
  • MATMIARZ NIE WYSTAWIL ZAGROZENIA 🍾🍾🔥🔥🔥
    MATMIARZ NIE WYSTAWIL ZAGROZENIA 🍾🍾🔥🔥🔥
    8
    16 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Ktoś wie co zrobić gdy z prawie wszystkiego co nie jest 6 lub 5, na ocenę (sprawdzian, kartkówka, odpowiedź) brakuje 0,5 lub 1 pkt?
    Kurdęęę, niemal zawsze... XD
    Ktoś wie co zrobić gdy z prawie wszystkiego co nie jest 6 lub 5, na ocenę (sprawdzian, kartkówka, odpowiedź) brakuje 0,5 lub 1 pkt? Kurdęęę, niemal zawsze... XD
    1 Komentarze 0 Udostępnienia
  • z góry przepraszam za opoźnienie ale mówiłem, byłem na koncercie, sprawy prywatnie itp itd. Głosujemy na top tygodnia, zapraszam do oddawania głosów
    z góry przepraszam za opoźnienie ale mówiłem, byłem na koncercie, sprawy prywatnie itp itd. Głosujemy na top tygodnia, zapraszam do oddawania głosów
    1
    3
    2
    0
    0
    0
    11
    1
  • Zgadywać co to za sklep...
    Zgadywać co to za sklep...
    8
    6 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Panie i Panowie, dawno nie było o SCT w Krakowie!
    Dzisiaj na stronie ZTP wreszcie jakieś konkrety, pojawiła się ankieta odnośnie SCT!

Mam nadzieję że pomożecie, zostawiam tutaj linka choć nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem strony. Mam nadzieję że pomożecie choć częściowo obalić ten absurd i przynajmniej ograniczyć rozmiar strefy. Z góry dzięki!

może dzięki wam C5 przeżyje...

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=R0-y6WEQ706grKvKbS_mDwyNN57P_VtJi_U_WTPcEEZUOVI3QVNXTEczNzBVTk5LWVJJRk42R0M0Ry4u&route=shorturl
    Panie i Panowie, dawno nie było o SCT w Krakowie! Dzisiaj na stronie ZTP wreszcie jakieś konkrety, pojawiła się ankieta odnośnie SCT! Mam nadzieję że pomożecie, zostawiam tutaj linka choć nie wiem czy jest to zgodne z regulaminem strony. Mam nadzieję że pomożecie choć częściowo obalić ten absurd i przynajmniej ograniczyć rozmiar strefy. Z góry dzięki! może dzięki wam C5 przeżyje... https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=R0-y6WEQ706grKvKbS_mDwyNN57P_VtJi_U_WTPcEEZUOVI3QVNXTEczNzBVTk5LWVJJRk42R0M0Ry4u&route=shorturl
    1
    8 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Jaki my mamy chory rynek aut i części używanych. Dzisiaj z nudów patrzyłem felg na lato do mojego nowego nabytku. W Polsce w stanie do renowacji felgi 17" ok 1000-1200 zł, zdarzają się oferty po 800 ale to już totalny szrot. W Czechach ten sam model felg kosztuje 6000 koron ( w przeliczeniu ~1050 zł) w bardzo dobrym stanie (w tej cenie da się znaleźć nawet z dobrymi oponami na 2-3 sezony). Takie do renowacji połowę tego. Więc no, chyba wiem gdzie zabiorę dziewczynę na majówkę 😁
    Jaki my mamy chory rynek aut i części używanych. Dzisiaj z nudów patrzyłem felg na lato do mojego nowego nabytku. W Polsce w stanie do renowacji felgi 17" ok 1000-1200 zł, zdarzają się oferty po 800 ale to już totalny szrot. W Czechach ten sam model felg kosztuje 6000 koron ( w przeliczeniu ~1050 zł) w bardzo dobrym stanie (w tej cenie da się znaleźć nawet z dobrymi oponami na 2-3 sezony). Takie do renowacji połowę tego. Więc no, chyba wiem gdzie zabiorę dziewczynę na majówkę 😁
    3
    15 Komentarze 0 Udostępnienia
  • Taki manipulacyjny post pojawił się na stronie ZTP, napisany w możliwie manipulującym stylu z biednym, małym dzieckiem z maską pośrodku wrogich kopcących samochodów. 🤡

Ankietę można wypełniać bez limitu - nikt nie przeprowadza weryfikacji, czyli można bez problemu robić farmy botów

Do badań wykorzystano czujniki w okolicy... Budów!! Czyli tam gdzie stare agregaty chodzą non stop, na budowie tramwaju do Mistrzejowic agregaty chodzą od miesięcy i to właśnie akurat stamtąd biorą dane do ankiet (ciekawe dlaczego).

Na ankietę poszło 800.000 zł, serio? Czy tam poszła gigantyczna łapówa?

Post jest zrobiony możliwie "cicho". Tak żeby jak najmniej osób się o SCT dowiedziało, nie jest promowany i pojawił się o godzinie 17. Czyli wtedy kiedy utonął pod lawiną spamu o dupie maryni....

Taki manipulacyjny post pojawił się na stronie ZTP, napisany w możliwie manipulującym stylu z biednym, małym dzieckiem z maską pośrodku wrogich kopcących samochodów. 🤡 Ankietę można wypełniać bez limitu - nikt nie przeprowadza weryfikacji, czyli można bez problemu robić farmy botów Do badań wykorzystano czujniki w okolicy... Budów!! Czyli tam gdzie stare agregaty chodzą non stop, na budowie tramwaju do Mistrzejowic agregaty chodzą od miesięcy i to właśnie akurat stamtąd biorą dane do ankiet (ciekawe dlaczego). Na ankietę poszło 800.000 zł, serio? Czy tam poszła gigantyczna łapówa? Post jest zrobiony możliwie "cicho". Tak żeby jak najmniej osób się o SCT dowiedziało, nie jest promowany i pojawił się o godzinie 17. Czyli wtedy kiedy utonął pod lawiną spamu o dupie maryni....
    9 Komentarze 0 Udostępnienia