• Haha
    10
    0 Comments 0 Shares 130 Views
  • Nie chciałem tego tutaj pisać ale.. myślę że dobrze będzie jak się wygadam.... miesiąc temu dziewczyna którą bardzo mocno kocham postanowiła mnie zostawić dla innego faceta.. do dziś nie jestem w stanie się porządnie pozbierać... popadłem w lekki alkoholizm w który nigdy nie myślałem że popadne... szczególnie w tak młodym wieku... wszyscy mówią że ból minie.. żebym zapomniał ale naprawdę jest mi ciężko z tym że tak po prostu osoba która mnie uszcześliwiała opuściła moje życie tak szybko jak do niego weszła.... nigdy nie piłem alkoholu.. nawet na własnej 18stce nie chciałem, a teraz takie coś......
    Nie chciałem tego tutaj pisać ale.. myślę że dobrze będzie jak się wygadam.... miesiąc temu dziewczyna którą bardzo mocno kocham postanowiła mnie zostawić dla innego faceta.. do dziś nie jestem w stanie się porządnie pozbierać... popadłem w lekki alkoholizm w który nigdy nie myślałem że popadne... szczególnie w tak młodym wieku... wszyscy mówią że ból minie.. żebym zapomniał ale naprawdę jest mi ciężko z tym że tak po prostu osoba która mnie uszcześliwiała opuściła moje życie tak szybko jak do niego weszła.... nigdy nie piłem alkoholu.. nawet na własnej 18stce nie chciałem, a teraz takie coś......
    Sad
    10
    15 Comments 0 Shares 141 Views
  • Haha
    5
    0 Comments 0 Shares 130 Views
  • He he he, czasem by się przydało
    He he he, czasem by się przydało 😅
    Haha
    5
    0 Comments 0 Shares 125 Views
  • 70 poza zabudowanym
    70 w zabudowanym
    30 a bo jak będę jechał 50 to może pstryknie fotkę
    No tylko zatrzymać takiego i na trzaskać
    70 poza zabudowanym 70 w zabudowanym 30 a bo jak będę jechał 50 to może pstryknie fotkę No tylko zatrzymać takiego i na trzaskać
    Haha
    11
    1 Comments 0 Shares 136 Views
  • Najbliższy film na kanale będzie z W220 w ciągu najbliższego tygodnia będzie ukończone nagrywanie i być może nawet też montaż.

Okazało się że znalazła się osoba która ma większe chęci niż ja do złożenia tego filmu i próbuje swoich sił więc najnowszy film nie będzie moim montażem ale będzie w moim stylu
    Najbliższy film na kanale będzie z W220 w ciągu najbliższego tygodnia będzie ukończone nagrywanie i być może nawet też montaż. Okazało się że znalazła się osoba która ma większe chęci niż ja do złożenia tego filmu i próbuje swoich sił więc najnowszy film nie będzie moim montażem ale będzie w moim stylu
    Love
    Like
    22
    6 Comments 0 Shares 194 Views
  • Kto jeszcze przed? Kto już po i za którym razem?
    Kto jeszcze przed? Kto już po i za którym razem?
    Haha
    9
    2 Comments 0 Shares 127 Views
  • Haha
    Love
    10
    0 Comments 0 Shares 119 Views
  • przypomnę tego klasyka
    przypomnę tego klasyka
    Haha
    Love
    9