• Mmm, jaki piękny A linka od ręcznego jak mocno się trzyma...
    Mmm, jaki piękny😊 A linka od ręcznego jak mocno się trzyma...
    Haha
    6
    10 Komentarzy 0 Udostępnienia 175 Wyświetleń
  • Jutro ustawianie podemła i po południu testy na torze
    Jutro ustawianie podemła i po południu testy na torze
    Love
    8
    6 Komentarzy 0 Udostępnienia 166 Wyświetleń 69
  • Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa... wyladowali... juz zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc... 10 minut, 30 minut po godzinie sie udalo. Wyszli a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. ...
    No wiec witaja się i pytają:
    -Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe ?
    Na co Marsjanie:
    -Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli ... koledzy zaspawali im drzwi,a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli ...
    Amerykanie:
    - Prezenty? Polacy? jakie prezenty ?
    Marsjanin :
    - Wperol to się nazywało czy coś, ale wszyscy dostali... I TO się nazywa polski temperament
    Amerykanski statek kosmiczny dolecial na Marsa... wyladowali... juz zbieraja sie do wyjscia az tu nagle podlecialo 2 Marsjan, takich smiesznych zielonych i bzzzzz zaspawali im drzwi wyjsciowe. Amerykanie probuja wyjsc... 10 minut, 30 minut po godzinie sie udalo. Wyszli a tam juz zebrala sie wieksza grupka Marsjan. ... No wiec witaja się i pytają: -Czemu zaspawaliście nam drzwi wyjściowe ? Na co Marsjanie: -Zawsze tak robimy nowym, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli ... koledzy zaspawali im drzwi,a oni po 5 minutach juz byli na zewnatrz... i jeszcze prezenty przywiezli 😁😂... Amerykanie: - Prezenty? Polacy? jakie prezenty ? Marsjanin : - Wp😁er😱ol to się nazywało czy coś, ale wszyscy dostali... I TO się nazywa polski temperament 💪😅
    Haha
    8
    10 Komentarzy 0 Udostępnienia 193 Wyświetleń
  • Haha
    Sad
    11
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 150 Wyświetleń
  • Like
    1
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 145 Wyświetleń
  • Haha
    Love
    12
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 143 Wyświetleń
  • Bogactwo skur*ysyny
    Bogactwo skur*ysyny
    Haha
    Wow
    9
    10 Komentarzy 0 Udostępnienia 165 Wyświetleń 43
  • Pozyskałem dwa MacBooki, no i tak się teraz bawię instalując nowszy nie wspierany system, może się uda coś jeszcze nowszego wrzucić. Generalnie podziwem was jabłkowcy że jesteście w stanie z tym sprzętem żyć - absolutny brak funkcjonalności, przydatności, ergonomiczności i intuicyjności, dlatego chyba wrzucę tu okienka i będzie spokój
    Pozyskałem dwa MacBooki, no i tak się teraz bawię instalując nowszy nie wspierany system, może się uda coś jeszcze nowszego wrzucić. Generalnie podziwem was jabłkowcy że jesteście w stanie z tym sprzętem żyć - absolutny brak funkcjonalności, przydatności, ergonomiczności i intuicyjności, dlatego chyba wrzucę tu okienka i będzie spokój
    Love
    2
    5 Komentarzy 0 Udostępnienia 168 Wyświetleń
  • Chciałem się pochwalić, że dzisiaj zdałem prawo jazdy za pierwszym.
    Chciałem się pochwalić, że dzisiaj zdałem prawo jazdy za pierwszym.
    Love
    Like
    Wow
    Haha
    17
    7 Komentarzy 0 Udostępnienia 158 Wyświetleń
  • Koko kola się zestresowała...
    Koko kola się zestresowała...
    Haha
    8
    0 Komentarzy 0 Udostępnienia 161 Wyświetleń