0 Komentarze
0 Udostępnienia
Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Szukam kogoś do graniaSzukam kogoś do grania
- Kolejne marzenie koncertowe spełnione, tym razem padło na Lombard. Wrażenia ekstra, tym bardziej że znaleźliśmy za**biste krzesełka prawie pod sceną (dlatego taki kadr, bo nie chciało mi się wstać🤣). Czasem się też jakieś fajne koleżanki pokręciły przed nosem, także było też na czym oko zawiesić🤣 Dron też latał, ale ja z wujkiem wtedy zaje*iste pozy robiliśmy i wyglądaliśmy, jakbyśmy naj*bani spali tam🤣(jak znajdę później film z tego drona to wrzucę link)Kolejne marzenie koncertowe spełnione, tym razem padło na Lombard. Wrażenia ekstra, tym bardziej że znaleźliśmy za**biste krzesełka prawie pod sceną (dlatego taki kadr, bo nie chciało mi się wstać🤣). Czasem się też jakieś fajne koleżanki pokręciły przed nosem, także było też na czym oko zawiesić🤣 Dron też latał, ale ja z wujkiem wtedy zaje*iste pozy robiliśmy i wyglądaliśmy, jakbyśmy naj*bani spali tam🤣(jak znajdę później film z tego drona to wrzucę link)
- Spotkany na wyjeździe, nie wiem który rocznikSpotkany na wyjeździe, nie wiem który rocznik
- no tak dzisiejsza wycieczka się zakończyła dość...CIEKAWIE. Na szczęście to kolegi rower...no tak dzisiejsza wycieczka się zakończyła dość...CIEKAWIE. Na szczęście to kolegi rower...
- Zaległa trasa z Szczawnicy do Sącza i dzisiejsza ponad 80 km trasaZaległa trasa z Szczawnicy do Sącza i dzisiejsza ponad 80 km trasa
- Czy jest po 22, a ja siedzę pod blokiem i grzeje golfa? Możliwe🤣 Właściciel pojechał do Trójmiasta, a ja korzystam z auta i se coś dłubie, co prawda osiedlowemu monitoringu na ławeczce średnio to pasuje, ale ch*j z tym🤣Czy jest po 22, a ja siedzę pod blokiem i grzeje golfa? Możliwe🤣 Właściciel pojechał do Trójmiasta, a ja korzystam z auta i se coś dłubie, co prawda osiedlowemu monitoringu na ławeczce średnio to pasuje, ale ch*j z tym🤣
- z racji tego że się nudzę zakupiłem sobie forze horizon problem polega na tym że nie mogę jej zainstalować oco kaman?z racji tego że się nudzę zakupiłem sobie forze horizon problem polega na tym że nie mogę jej zainstalować oco kaman?
- https://www.youtube.com/watch?v=3-mI99fCQ-I
prawie się popłakałem oglądając ten film. takiego wzruszającego dawno nie widziałem.https://www.youtube.com/watch?v=3-mI99fCQ-I prawie się popłakałem oglądając ten film. takiego wzruszającego dawno nie widziałem. - Luksor a może zrobisz kiedyś jeszcze lajwidło z kuchni?[Luksor] a może zrobisz kiedyś jeszcze lajwidło z kuchni?
© 2024 LukTech Polski