Ścieżka
Poznaj nowe osoby z podobnymi zainteresowaniami!
- Zaloguj się by móc komentować, lajkować oraz udostępniać treści na stronie
- Kto pamięta jaki użytkownik wysłał to na stronę wygrywa bon do KFC o wartości 0 zł(oczywiście poza autorem)Kto pamięta jaki użytkownik wysłał to na stronę wygrywa bon do KFC o wartości 0 zł(oczywiście poza autorem)
- W woli informacji.
Jestem odcięty od internetu od miesiąca, bardzo możliwe że na stałe.
Internet komórkowy to nie rozwiązanie na komfortowy montaż filmów, a mi i tak nie chce sie ich robić. Zaostrzający się konflikt rodzinny i "wszyscy są przeciwko tobie" na ulicy zachęcają do sprzedaży aut na ten moment.W woli informacji. Jestem odcięty od internetu od miesiąca, bardzo możliwe że na stałe. Internet komórkowy to nie rozwiązanie na komfortowy montaż filmów, a mi i tak nie chce sie ich robić. Zaostrzający się konflikt rodzinny i "wszyscy są przeciwko tobie" na ulicy zachęcają do sprzedaży aut na ten moment. -
- https://m.olx.pl/d/oferta/mega-vw-golf-3-gti-kombi-1-9-tdi-CID5-ID10OXVY.html?reason=ip%7Ccool_rec_platformM.OLX.PLOgłoszenia - Sprzedam, kupię na OLX.pl4 500 zł: Chcesz być jak super gwiazda filmowa. Ta fura robi karierę w najnowszej części słynnego filmu . NAJPRAWDZIWSZA LEGENDA, to co ten samochód sobą reprezentuje to jakaś poezja. Załadujesz pół s...
- Ciasto z ekstra czekoladą 😅Ciasto z ekstra czekoladą 😅
-
- Dzisiaj przejechane 48 km (w jedną stronę umarł zegarek temu pokazuje 24) oraz prowizoryczne hot dogi. No cóż, tak bywa pozdroDzisiaj przejechane 48 km (w jedną stronę umarł zegarek temu pokazuje 24) oraz prowizoryczne hot dogi. No cóż, tak bywa pozdro
- Takie cuś part 15 na poprawę humoru 😁Takie cuś part 15 na poprawę humoru 😁
© 2024 LukTech Polski