Directory
Zapraszamy do integracji z użytkownikami społeczności Luksora
-
Please log in to like, share and comment!
-
-
Poszukuje jakiegos systemu monitoringu do samochodu.
Zwykła kamerka odpada. Szukam czegoś na 3 kamery conajmniej do jednego urządzenia wpinane, chodzi o rejestrowanie w trakcie parkowania.Poszukuje jakiegos systemu monitoringu do samochodu. Zwykła kamerka odpada. Szukam czegoś na 3 kamery conajmniej do jednego urządzenia wpinane, chodzi o rejestrowanie w trakcie parkowania.3 Comments 0 Shares 75 Views1
-
-
:c witam was, jak tam?:c witam was, jak tam?21 Comments 0 Shares 72 Views
-
Nie mam ochoty na nic. Mehło mi nastrój od dwóch tygodniNie mam ochoty na nic. Mehło mi nastrój od dwóch tygodni 🤷♂️15 Comments 0 Shares 77 Views
11
-
Tego nam trzebaTego nam trzeba0 Comments 0 Shares 79 Views3
-
Cholera, NARESZCIE SIE UDAŁO
Messerschmitt Bf 109 E Emil nareszcie jest w Konfiguracji Specjalistycznej...NARESZCIE ( Ta konfiguracja jest najlepsza w grze )Cholera, NARESZCIE SIE UDAŁO Messerschmitt Bf 109 E Emil nareszcie jest w Konfiguracji Specjalistycznej...NARESZCIE ( Ta konfiguracja jest najlepsza w grze )0 Comments 0 Shares 75 Views2
-
Kochani, ja już sobie pójdę, życzę wam miłego wieczoru, i jutrzejszego dnia, ja tymczasem zamkne sie w pokoju i nie będę wychodziła nigdzie, pa ( po za tym ja od dawna straciłam kontakt z światem żywym jedynie z kim gadam to sama ze sobą... )
Dobra nie ważne...pa...Kochani, ja już sobie pójdę, życzę wam miłego wieczoru, i jutrzejszego dnia, ja tymczasem zamkne sie w pokoju i nie będę wychodziła nigdzie, pa ( po za tym ja od dawna straciłam kontakt z światem żywym jedynie z kim gadam to sama ze sobą... ) Dobra nie ważne...pa...13 Comments 0 Shares 75 Views1